Skip to content

Privacybeleid

Als je hier bent, is dat omdat je meer wilt weten over de plichten en rechten die met jou als gebruiker van deze website https://padelspeler.com overeenkomen en dat is erg goed. Het is onze plicht om u en de uwe te informeren om goed te worden geïnformeerd.

In dit privacybeleid zullen we u volledig transparant informeren over het doel van deze website en alles wat van invloed is op de gegevens die u ons verstrekt, evenals de plichten en rechten die met u overeenkomen.

Om te beginnen moet u weten dat deze website zich aanpast aan de huidige regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming, wat van invloed is op de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt met uw uitdrukkelijke toestemming en de cookies die we gebruiken om deze website correct te laten werken en kan zijn activiteit ontwikkelen.

Concreet voldoet deze website aan de volgende voorschriften:

De RGPD (Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen), de nieuwe verordening van de Europese Unie die de regelgeving voor de verwerking van persoonsgegevens verenigt in de verschillende EU-landen.

De LOPD (organieke wet 15/1999, van 13 december, betreffende de bescherming van persoonsgegevens en koninklijk besluit 1720/2007, van 21 december, de ontwikkelingsverordening van de LOPD) die de behandeling van persoonsgegevens en de verplichtingen die verantwoordelijken voor een website of blog moeten aanvaarden bij het beheer van deze informatie.

De LSSI (Wet 34/2002 van 11 juli betreffende diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel) die economische transacties via elektronische middelen reguleert, zoals het geval is met deze blog.

IDENTIFICATIEGEGEVENS

De verantwoordelijke en eigenaar van deze website is Padelspeler.

  • Naam: Padelspeler
  • NIF: 39737510B
  • Maatschappelijke zetel: C /Maasluistraat, 1062GX, Amsterdam
  • Website-activiteit: verspreiding van vogelgerelateerde inhoud, reclameweergaven en aanbeveling van gelieerde producten.
  • E-mail: [email protected]

De gegevens die u ons met uw toestemming verstrekt, en in overeenstemming met het gebruik dat is vastgelegd in dit privacybeleid, worden opgenomen in een geautomatiseerd bestand dat naar behoren is geregistreerd bij de Spaanse gegevensbeschermingsautoriteit, waarin de verantwoordelijke persoon voor dat bestand is: Padelspeler. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn, volgens wat de wet bepaalt.

De persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, altijd met uw uitdrukkelijke toestemming, worden opgeslagen en verwerkt voor de doeleinden die worden voorzien en hieronder beschreven in dit privacybeleid, tot het moment dat u ons vraagt ​​om ze te verwijderen.

We informeren u dat dit privacybeleid op elk moment kan worden gewijzigd om het aan te passen aan nieuwe wetgeving of wijzigingen in onze activiteiten, die op elk moment op het web wordt gepubliceerd en geldig is. Deze wijziging wordt u vóór de toepassing ervan meegedeeld.

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Voor uw gemoedsrust moet u weten dat we altijd uw uitdrukkelijke toestemming zullen vragen om uw gegevens te verzamelen voor het overeenkomstige doel dat in elk geval is gespecificeerd, wat inhoudt dat u, in het geval dat u die toestemming verleent, dit privacybeleid hebt gelezen en aanvaard.

Op het moment dat u deze website bezoekt en gebruikt, gaat u uit van uw status als gebruiker met uw bijbehorende rechten en plichten.

Als u ouder bent dan 13 jaar, kunt u zich als gebruiker op deze website registreren zonder voorafgaande toestemming van uw ouders of voogden.

Als je jonger bent dan 13 jaar, heb je de toestemming van je ouders of voogden nodig voor de verwerking van je persoonsgegevens.

REGISTRATIE EN DOEL VAN UW GEGEVENS

Afhankelijk van het formulier of de sectie waartoe u toegang hebt, zullen wij uitsluitend de nodige gegevens opvragen voor de hieronder beschreven doeleinden. U moet te allen tijde uw uitdrukkelijke toestemming geven wanneer we persoonlijke informatie opvragen voor de volgende doeleinden:

De specifieke doeleinden die in het bijzonder worden aangegeven op elk van de pagina’s of secties waar het registratie- of elektronische contactformulier verschijnt.
In het algemeen om te reageren op uw verzoeken, opmerkingen, vragen of elk soort verzoek dat u als gebruiker doet via een van de contactformulieren die wij tot uw beschikking stellen.
Om u te informeren over vragen, verzoeken, activiteiten, producten, nieuws en / of diensten; via e-mail, fax, Whatsapp, Skype, telefoon voorzien, sms en mms.
Om u commerciële of advertentiecommunicatie te sturen via andere elektronische of fysieke middelen die communicatie mogelijk maken.
Deze communicatie zal altijd betrekking hebben op onze producten, diensten, nieuws of promoties, evenals die producten of diensten die wij interessant voor u kunnen achten en die kunnen worden aangeboden door medewerkers, bedrijven of “partners” met wie wij promotionele of commerciële samenwerkingsovereenkomsten hebben.

Als dit het geval is, garanderen we dat deze derde partijen nooit toegang zullen hebben tot uw persoonlijke gegevens, met de hieronder weergegeven uitzonderingen, in elk geval wordt deze communicatie gedaan door Padelspeler, als eigenaar van de website.

Deze website toont gelieerde producten van derden. Specifiek van AMAZON.

Dit betekent dat wanneer u op “Koop nu” of iets dergelijks klikt, u wordt doorgestuurd naar de pagina waar de producten worden aangeboden.

In dit geval moet u weten dat we alleen links aanbieden en faciliteren naar de pagina’s en / of platforms van deze derde partijen waar de producten die we tonen kunnen worden gekocht, om het zoeken en gemakkelijk verkrijgen ervan te vergemakkelijken.

Deze gelinkte pagina’s van derden zijn niet beoordeeld, noch zijn ze onderworpen aan controles of aanbevelingen van onze kant, dus Padelspeler zal in geen geval verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze websites, voor de verantwoordelijkheden die voortvloeien uit het gebruik ervan in alle de gebieden, noch door de maatregelen die worden genomen met betrekking tot de privacy van de gebruiker, de behandeling van hun persoonsgegevens of andere die kunnen worden vastgesteld.

Om al deze redenen raden we u aan om vooraf alle gebruiksvoorwaarden, aankoopvoorwaarden, privacybeleid, juridische mededelingen en / of gelijkaardige van deze gelinkte sites zorgvuldig en vooraf te lezen voordat u verder gaat met de aankoop van deze producten of het gebruik van de websites. .

NAUWKEURIGHEID EN WAARHEID VAN DE GEGEVENS

Als gebruiker bent u als enige verantwoordelijk voor de waarheidsgetrouwheid en wijziging van de gegevens die u naar Padelspeler stuurt, en ontslaat ons van elke verantwoordelijkheid in dit opzicht.

Dat wil zeggen dat het uw verantwoordelijkheid is om in elk geval de juistheid, geldigheid en authenticiteit van de verstrekte persoonsgegevens te garanderen en erop te reageren, en u verbindt zich ertoe om ze naar behoren up-to-date te houden.

In overeenstemming met wat wordt uitgedrukt in dit privacybeleid, gaat u ermee akkoord om volledige en correcte informatie te verstrekken in het contact- of abonnementsformulier.

INTREKKING VAN HET ABONNEMENT EN HERROEPINGSRECHT

Als eigenaar van de gegevens die u ons heeft verstrekt, kunt u uw recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet op elk moment uitoefenen door ons een e-mail te sturen naar [email protected] en een fotokopie van uw identiteitsbewijs als geldig bewijs bij te voegen.

Evenzo kunt u zich op elk moment uitschrijven om onze nieuwsbrief of andere commerciële communicatie niet meer te ontvangen, rechtstreeks vanuit dezelfde e-mail die u hebt ontvangen of door ons een e-mail te sturen naar [email protected]

TOEGANG TOT GEGEVENS OVER REKENING VAN DERDEN

Om diensten te verlenen die strikt noodzakelijk zijn voor de werking en ontwikkeling van de activiteiten van deze website, informeren wij u dat we gegevens delen met de volgende dienstverleners onder hun overeenkomstige privacyvoorwaarden.

U kunt er gerust op zijn dat deze derde partijen deze informatie niet kunnen gebruiken voor enig ander doel dat niet specifiek is geregeld in onze relaties met hen op grond van de toepasselijke regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Deze website wordt gehost op https://sered.net/, met het handelsmerk Sered Hosting Professional, dat hostingservices biedt zodat u onze site kunt openen en navigeren. U kunt het privacybeleid en andere juridische aspecten van dit bedrijf raadplegen via de volgende link: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Onze website maakt gebruik van advertentieservers om de commerciële inhoud die u op onze pagina’s ziet, te vergemakkelijken. Deze advertentieservers gebruiken cookies

waarmee u advertentie-inhoud kunt aanpassen aan de demografische profielen van gebruikers:

Google Analytics:

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google, Inc., een bedrijf uit Delaware met hoofdkantoor in 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Californië), CA 94043, Verenigde Staten (“Google”).

Google Analytics maakt gebruik van “cookies”, tekstbestanden die op uw computer staan, om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken.

De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) wordt rechtstreeks door Google verzonden en opgeslagen. Google gebruikt deze informatie namens ons om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google kan deze informatie aan derden doorgeven wanneer dit wettelijk vereist is, of wanneer deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Als gebruiker, en bij het uitoefenen van uw rechten, kunt u de behandeling van gegevens of informatie weigeren door het gebruik van cookies te weigeren door de juiste configuratie van uw browser te selecteren, maar u moet weten dat u in dat geval mogelijk geen gebruik kunt maken van de volledige functionaliteit van deze website.

Door gebruik te maken van deze website, gaat u volgens de informatie in dit privacybeleid akkoord met de verwerking van gegevens door Google op de wijze en voor de aangegeven doeleinden.

Voor meer informatie kunt u het privacybeleid van Google raadplegen op https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google Adsense:

Google, als partnerprovider, gebruikt cookies om advertenties op deze website weer te geven. U kunt het gebruik van de DART-cookie uitschakelen via de Google-advertentie en door naar het privacybeleid van het inhoudsnetwerk te gaan: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google maakt gebruik van partneradvertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven kunnen de informatie die ze verzamelen tijdens uw bezoeken aan deze en andere websites (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) gebruiken om u advertenties te tonen over producten en diensten die voor u interessant zijn.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van gegevens door Google op de wijze en voor de aangegeven doeleinden.

Raadpleeg ons COOKIEBELEID als u meer wilt weten over het gebruik van cookies en de praktijken voor het verzamelen van informatie en de acceptatie- of afwijzingsprocedures.

VEILIGHEIDS MAATREGELEN

Als eigenaar van de website heeft Padelspeler alle technische en organisatorische maatregelen genomen die nodig zijn om de veiligheid en integriteit van de persoonsgegevens die het behandelt te garanderen, en om verlies, wijziging en / of toegang door onbevoegde derden te voorkomen. .

We herinneren u eraan dat u voor meer informatie onze pagina’s met juridische kennisgeving en cookiebeleid kunt raadplegen.

Dutch NL German DE